Klantenservice

 

AFLEVERADRES:

Tijdens het bestelproces kunt u een afleveradres opgeven. Indien u zelf niet aanwezig kunt zijn, kunt u een ander afleveradres dan factuuradres opgeven. Onze pakketdienst DHL biedt uw bestelling 2 dagen achtereen bij het opgegeven afleveradres aan. Voor zaterdag leveringen kan een toeslag worden berekend.

De pakketdienst bezorgt niet aan postbussen.

 

Bestellen:

 

Alle producten binnen onze webshop kunt u snel en veilig bestellen. Zodra uw bestelling is geplaatst ontvangt u een orderbevestiging in uw mailbox. Mocht de orderbevestiging niet binnen komen op het door u opgegeven e-mailadres, controleer dan uw spam map. 

Hulp bij bestellen:

Vragen per e-mail: [email protected] Wij proberen zo spoedig mogelijk u een reactie te geven.

 Vragen per telefoon: 0528 - 26 91 83

Openingstijden:

9.00 - 16.00 uur maandag tot en met vrijdag.

Op feestdagen gesloten.

Bestelling wijzigen of annuleren:

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via 0528 - 269183 of stuur een e-mail naar [email protected]

Vermeldt duidelijk de ordergegevens in de e-mail.

Voor bestellingen die reeds zijn verzonden geldt de informatie onder het hoofdstuk retourproces.

 

GARANTIE:

Garantie van Wilcovak  t.h.o.d.n. Canson Infinity is te allen tijde beperkt c.q. gelijk aan de garantie welke de leverancier c.q. fabrikant van het product garandeert (fabrieksgarantie) en in het desbetreffende geval honoreert.

Invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld vallen, stoten, schade door beknelling, waterschade, forceren en ondeskundig gebruik vallen buiten elke garantie.

 

HOE RETOURNEREN?

Mocht u een product willen retourneren dan dient u dit van te voren te melden bij Wilcovak. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of retourformulier in te vullen. De reden voor retour hoeft u niet op te geven. Wel stellen wij dit op prijs, zodat wij onze informatie of service kunnen aanpassen.

Bent u er niet zeker van of u een product kunt retourneren, neem dan contact op met de klantenservice.

Goederen welke specifiek op aanvraag voor u zijn besteld en verpakkingen, waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet worden geruild.

Nadat wij het product retour hebben ontvangen zullen wij u een vervangend product toesturen of het geld retourneren. 

Kosten voor het opsturen van een defect artikel zijn voor uw rekening.

 

 

LEVERING & VERZENDKOSTEN:

Franco levering vanaf € 250,00 excl. btw binnen Nederland.Voor zendingen buiten Nederland gelden aangepaste tarieven. 

Onder € 250,00 zijn de verzendkosten € 6,50 excl. btw.

 

Indien uw bestelling niet voorradig is, nemen wij contact met u op over mogelijke deellevering. Een eventuele back-order wordt zonder extra verzendkosten nageleverd. Het is mogelijk dat ​onze eigen koeriersdienst bij u komt afleveren.

ONTBINDINGSTERMIJN:

Gedurende een periode van 14 dagen (vanaf de ontvangst van het product) heeft u de tijd om te kijken of het product voldoet aan uw verwachtingen. U kunt het product zonder opgaaf van redenen naar ons terugzenden. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

Wij adviseren u terug te zenden met verzendbewijs of aangetekend te versturen. Alleen producten in originele staat en in originele fabrieksverpakking zullen wij accepteren.

Uitzonderingen:

Fotopapier of andere producten waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend; artikelen die duidelijke gebruikssporen vertonen; goederen welke specifiek op aanvraag voor u zijn besteld, is ruilen en retourneren niet mogelijk.

Prijzen & productinformatie:

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en exclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.  

Alle prijzen en andere vermeldingen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

 

VOORRAADSTATUS:

Veel artikelen hebben wij op voorraad. Indien u zeker wilt weten of het de volgende dag bij u afgeleverd kan worden, adviseren wij u persoonlijk contact met ons op te nemen.

 

Copyright 2024 canson-infinity.nl Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »